Мистериите на България – ФИЛМЪТ – Сезон 1В навечерието на СЕЗОН 2 исках да ви припомня за всички невероятни места, които посетихме от първия сезон на предаването. Премиерата е съвсем скоро – тази събота – 07.11.2020 и открваме с дълбоко пазена тайна.

🔴Вече има и втора част на филма, може да гледате тук:

➡️Каналът на Любо:

Видеото е по идея на Любо и за това ако искате, може да помогнете да изпълни мечтата си за сребърен бутон от YouTube. Благодаря ви!

🛒 5% отстъпка от игри и аксесоари в Ozone.bg с промокод “Clash3” и 3% от техника с “Clash3PC” –
📘 Поръчай “Топ мистериите на СВЕТА” тук:
📕 Поръчай “Топ мистериите на България” тук:
🔔 Абонирайте се:
🎮 Гейминг канал:
👨‍💻 Тек канал:
👕 Тениски и Мърч:

Комбинирахме всички епизоди от първия сезон на Мистериите на България, като изрязахме рекламите, продуктовото позициониране и повтарящите се елементи, за да се насладите само на чистият контент. Преливането от тема на тема е плавно, като изписваме само номерацията на видеото и темата. Запазил съм красивите кадри при интротата, ако има налични такива.

Епизодите:
00:01:52 Епизод 1 – Белинташ
00:15:25 Епизод 2 – Кръстова гора
00:26:37 Епизод 3 – Караджов камък
0:36:35 Епизод 4 – Ситовски надпис
0:47:28 Епизод 5 – Пещера Дяволско гърло
0:59:45 Епизод 6 – Село Лисиците
1:12:38 Епизод 7 – Бегликташ
1:23:14 Епизод 8 – Кабиле и Оструша
1:38:53 Епизод 9 – Скрибина
1:54:19 Епизод 10 – Рупите

Слагам чаптъри на видеото, за да може по-лесно да се ориентирате и да намирате това, което ви трябва. 😀

#Mysteries #Bulgaria #TheClashers

Ако си спомняте открихме сезона с Белинташ. Разгледахме тракийското светилище от птичи поглед и се насладихме на някои невероятни кадри. Разказах ви малко за културата на Траките и техните странни обичаи. Пътят до там е 50 км. от Пловдив и 170 км от София, стига се лесно с кола, има табели и хотели, където да отседнете. Следващият епизод е посветен на Кръстова гора, мястото на боговете от свещения триъгълник. Там може да се насладите на силна енергия и вътрешно спокойствие. В третия епизод стигнахме до Караджов камък, до който има два маршрута. Аз съм ги минавал и двата като може да отседнете в хотели и в село Мостово и в Борино, защото преходът отнема около 2 часа пеш.

Четвъртият епизод бе най-мистериозен до момента, защото посетихме неразчетеният Ситовски надпис, който се намира в гората. Историята с неговото намиране също е интересна, защото е доста отдалечен от пътя. Представяте ли си колко още подобни места се крият в Родопите. Мозе да пътувате до там с кола, намира се на около 40 км от Пловдив. След това посетихме и пещерата Дяволско гърло, заедно с Триградско ждрело. Една неописуемо красива местност. Може да си наемете хотел в Триград и да и направите една доста добра почивка, комбинирана с посещение на няколко забележителности. В Следващият епизод бяхме до откъснатото от цивилизацията село Лисиците. То се намира до Кърджали и може да се посети единствено с лодка или през най-дългият въжен мост в България. Стигането до селото си е малко предизвикателство и иска ходене, но наградата си заслужава!

Социални мрежи:
✦ Facebook:
✦ Instagram:
✦ Twitter:
✦ E-mail: the.clashers@yahoo.com

Отправяме се към българското Черно море, което се свързва предимно с почивки и хотели. Оказва се обаче, че има много интересна култура оставена ни от траките. Светилището Бегликташ край Приморско е точно такова място. Може да се насладите на невероятни гледки и да отморите. След него пътуваме до Кабиле и уникалната гробница Оструша. Един от най-големите тракийски градове, които очаква да разкрие своите тайни и мистерии. В епизод 9 пътуваме до Крибул, където се намира светилището Скрибина. Известно с това, че лекува болести, не чрез фармация, витамини или хапчета, а чрез специален ритуал от древни времена. Последният епизод е посветен на Баба Ванга и Рупите. Една невероятно красива местност, която трябва да посетите.

Ако ви е харесал филмът, който сглобихме за Мистериите на България, може да оставите по един лайк в подкрепа и да се абонирате за канала.