Avionul fantomă din Lituania, descoperit în Bulgaria, sub o prelată. Filmul incidentuluiUn avion înmatriculat în Lituania, care decolase fără plan de zbor şi a cărui poziţie pe radar nu putea fi identificată, a alarmat forţe aeriene şi autorităţi din mai multe ţări, după ce a survolat spaţiul aerian al acestora.

6 comments

 1. Sub o prelată ? foarte grijulii piloții și nu se grăbeau deloc ! dacă au avut atâta gijă de avion probabil se gândesc să-l folosească și la întoarcerea din misiune oricare ar fi ea….oricum merită felicitați.

 2. Neneeeeee ,ti a intrat in spatiul aerian .Intelegi ?Iar mata spui ca nu este ostilitate .
  Zborurile astea au si ele un regim .
  Intai se anunta ,se cere voie de survolare etc .
  Cititi ,cititi ,cititi !voi astia oficialii dc nu stiti

 3. Nu stiu cine a folosit avionul ,dar stiu ca au fost 2 persoane .Stiu si de unde a plecat avionul ,stiu si ora .
  Dar avionul este suspect .
  Dc eram in comunism era facut pulbere .

 4. Terminati cu cenzura ipocrită nu suntem in URSS PE VREMEA LUI STALIN SAU IN RUSIA LUI PUTIN 'NU MAI CENZURATI OAMENI CARE SPUN ADEVARUL CHIAR DACA DERANJAZA PRESEDENTIA LUI IOHANIS 'GUVERNUL LUI CIUCA SI PARLAMENTUL NIMANUI .

 5. Asta e armata poloneză 'ungara'slovaca 'nu mai vorbim de bulgara 'va pot ocupa FASCIȘTI rusi in 10 minute 'MINISTRUL autohton al apărării visează la lebede negre cindvom termina cu acești incompetenți:PRESEDINTE 'PARLAMENT 'GUVERN CARE NU SUNT BUNI DE NIMIC 'SUNT EFECTIV OAMENI CARE STAU PE SALARII GRASE SI ISI VAD DE AFACERI .

 6. Americanii maii mult sperie lumea decat sa o apere. Inca nu le-au furat combustibilul! Din toate comentariile astea oricine poate sa se plimbe pe cerul Romaniei atata timp cat nu are "intentii ostile"!

Leave a comment

Your email address will not be published.