De Ce Fuge Lumea In Bulgaria? 4KIn Republica Moldova se folosește in continuare in mod oficial cu înverșunare alfabetul chirilic in regiunea Transnistria.

Instagram @atentiecadmere

Puteti sustine canalul prin Patreon –

Pentru Contact

Facebook –

Email atentiecadmere@gmail.com

Clik mai jos pentru abonare , multumesc

35 comments

 1. Când am ajuns prima oară în Bulgaria prin 1992 am cerut zacuscă la un magazin din Varna, iar vânzătoarea mi-a arătat vitrinele frigorifice din față, vădit nedumerita ce căutam, pt ca în bulgărește zacuscă înseamnă mâncare generic 😁🤣 câteva minute mai târziu ne-am lămurit și am râs…dar nu, nu avea borcan de zacuscă d-aia bună.

 2. Ai facut istoria Bulgariei hacea parcea! Ar trebui sa revii cu informatii mai clare in privinta trecerii la crestinism iar, Imperiul Bulgar si cel Otoman sunt abordate doar in trecere. Ca reper revizioneaza de la minutul 12:45 In rest, ar fi bine sa faci documentarele mai lungi, de 30min , cu informatii mai complete, nu te mai grabi…

 3. Slavă Domnului că în Moldova nu se scrie în chirilica astfel au o șansă pentru viitor! Dar prietene – Rusia a câștigat războiul ruso-turc în 1878 cu ajutor românesc și nu bulgar! Ziceai că ești român? Bulgarii nu existau atunci ca armată. Sursele din care te documentezi sunt îndoielnice. Mai ia o carte și lasă internetul

 4. Am fost anul trecut în Bulgaria la mare în Sunny Beach. Mi-a plăcut mult țara, litoralul lor este mai frumos decât cel românesc, drumurile pe care am fost arătau cam la fel ca la noi, doar că ei au mai multă autostradă decât avem noi. Pe drum am văzut peisaje destul de frumoase ale Munților Balcani. Este o țară chiar frumoasă și cu o cultură bogată. Într-un viitor, mi-ar plăcea să revin în Bulgaria.

 5. Frate aicea despre bulgaria ai spus foarte multe prosti si ai dezinformat. Bulgaria este o țară săracă, puține izvoare, a primit mai multe nume de la cotropitori si asa mai departe!!!
  Mai informeazate despre ei, iar românia este mai frumoasă… Ce mai pot sa zic civilizatie precară dar bine servit la mare👍

 6. Consilierul Bulgariei: "BĂ CE JOC TARE!!! O fermă virtuală, WOW și sunt și foarte multe revew-uri pozitive. Pfu… Păcat că-s consilier…"
  MÂINE LA MUNCĂ
  Consilierul Bulgariei: "Ce tare-i jocul ăsta… Mă întorc la treabă imediat… Imediat… Imediat, stai un pic…"
  Unul de la serviciu: "Hai bă consiliere, că stau aci după tine să termini cu jocul ăla de proști! Muncește și tu un pic mai mult pentru țara asta frumoasă! E totuși cea mai săracă țară din U. E. din cauza ta! LASĂ JOCU'!!!!!!!"
  Consilierul Bulgariei: "Bine, bine…"
  DUPĂ CE PLEACĂ DE LA MUNCĂ
  [bâzâind telefonul]
  Consilierul Bulgariei: "Pfa… Hai bă telefonule că mă jucam acilea jocu' meu cu ferme virtuale… Stai să-i răspund…
  ALO? Vali, CE FACI CĂ MĂ JOC!"
  Vali: "Ce faci? Te joci… HAHAHAHA! Ce amuzant, nu chiar tot guvernul Bulgariei mi-a zis că ai înnebunit cu prostia aia de fermă virtuală… Știi că eu-s șeful locului tău de muncă nu? Și te pot da afară oricând din afacere, nu? Hai să zicem că nu te dau afară, dar te ro…"
  Consilierul Bulgariei:" NU! NU! NU! NU! Mai bine mă dați afară mă jur!"
  Vali:" Bă… Să știi c-ar fi mai bine… Nu ne mai deranjezi cu jocul și… STAI ȘI TE JOCI ACOLO PÂNĂ PIERI!"
  Consilierul Bulgariei:" YEEEEEY, boi."
  ATÂT.. :))
  Mă jur că parcă fix așa s-o întâmplat!

Leave a comment

Your email address will not be published.