HELL'S KITCHEN BULGARIA СЕЗОН 1 – ЕПИЗОД 32 [HD]Абонирайте се за нас ☑️ тук: ударете 🔔 камбанката за да получавата известия !
———————————————————————
Предаването е свалено и качено в нашият канал за цел – достигане към хора Но не и за спечелване на приходи – всички авторски права са на НОВА ТВ.
———————————————————————-
ОФИЦИАЛНО ПУБЛИКУВАН: 09.05.2018г. – Епизод 32
—————————————————
Световноизвестното риалити състезание за професионални готвачи Hell’s Kitchen стартира през 2018-а в телевизионния ефир на България, а през 2019 се завръща с нов сезон. Трикратно номинираното за наградата “Еми” британско предаване, на което лице в САЩ е най-популярният готвач в света – Гордън Рамзи, ще е част от пролетния сезон на NOVA. Телевизионното зрелище Hell’s Kitchen – формат на ITV Studios, се излъчва в 19 държави по целия свят с над 50 сезона и повече от 700 участници.Най-обещаващите професионални кулинари на България ще се впуснат в надпреварата на живота си, за да се докажат и да разберат кой от тях е най-добрият. Победителят ще определи шеф Виктор Ангелов.”Hell’s Kitchen е най-голямото кулинарно предизвикателство – както за мен, така и за участниците. Форматът комбинира способността на шеф готвачите да се справят с поставените задачи с кулинарния им талант пред погледа на цяла България. Освен амбициозни готвачи, търсим кулинарни таланти със силни характери, защото професионалната кухня е подчинена на висока дисциплина. Може да си добър шеф, но за да си добър състезател се изискват различни качества”, споделя шеф Виктор Ангелов, за който Hell’s Kitchen България е следваща стъпка в безупречната му кариера.Победителят в Hell’s Kitchen България ще получи 100 000 лева и договор в ресторанта на шеф Ангелов.

#ШефАнгелов #HellsKitchenBulgaria #Kitchen