HELL'S KITCHEN BULGARIA СЕЗОН 1 – ЕПИЗОД 38 [HD]Абонирайте се за нас ☑️ тук:
И ударете 🔔 камбанката за да получавата известия !!
———————————————————————
Предаването е свалено и качено в нашият канал за цел – достигане към хора Но не и за спечелване на приходи – всички авторски права са на НОВА ТВ.
———————————————————————-
ОФИЦИАЛНО ПУБЛИКУВАН: 23.05.2018г. – Епизод 38
—————————————————
Световноизвестното риалити състезание за професионални готвачи Hell’s Kitchen стартира през 2018-а в телевизионния ефир на България, а през 2019 се завръща с нов сезон. Трикратно номинираното за наградата “Еми” британско предаване, на което лице в САЩ е най-популярният готвач в света – Гордън Рамзи, ще е част от пролетния сезон на NOVA. Телевизионното зрелище Hell’s Kitchen – формат на ITV Studios, се излъчва в 19 държави по целия свят с над 50 сезона и повече от 700 участници.Най-обещаващите професионални кулинари на България ще се впуснат в надпреварата на живота си, за да се докажат и да разберат кой от тях е най-добрият.
Победителят ще определи шеф Виктор Ангелов.
“Hell’s Kitchen е най-голямото кулинарно предизвикателство – както за мен, така и за участниците. Форматът комбинира способността на шеф готвачите да се справят с поставените задачи с кулинарния им талант пред погледа на цяла България. Освен амбициозни готвачи, търсим кулинарни таланти със силни характери, защото професионалната кухня е подчинена на висока дисциплина. Може да си добър шеф, но за да си добър състезател се изискват различни качества”, споделя шеф Виктор Ангелов, за който Hell’s Kitchen България е следваща стъпка в безупречната му кариера.Победителят в Hell’s Kitchen България ще получи 100 000 лева и договор в ресторанта на шеф Ангелов.

#ШефАнгелов #HellsKitchenBulgaria #Kitchen

7 comments

  1. Нагласена работа естествено тук не се избират по това колко си добър а по това кой колко се харесва светла е истинския победител

  2. Аз не виждам къде е мотивацията тук… след 2 дни ще са си с близките така или иначе 🤣
    Да беше по средата на предаването или месец преди края – ОК
    Ама да ме мотивираш със семейството ми от което съм бил далеч 3 месеца и след 2 ще сме заедно без значение какакво става…. някакси не го усетих 🤣🤣🤣🤣🤷‍♂️

  3. Моля ви можели сезон 2 моля ви много това мие любимото предаване 😍

Leave a comment

Your email address will not be published.