The Winner of The Voice Bulgaria 2021 / Petya PanevaFor the first time since the start of the show in Bulgaria 10 years ago, the winner is the Bulgarian folklore singer Petya Paneva. Incredible performance and unique voice, that represent the rich Bulgarian heritage. Petya performed the famous Bulgarian song “Kalimanku Denku”.

За първи път в 10 годишната история на шоуто в България, победител е българската фолклорна певица Петя Панева. Невероятно изпълнение и уникален глас, които представят богатото българско наследство. Петя изпълни известната българска песен „Калиманку Денку”.

Support us:

Follow us:

40 comments

 1. ДО СЪЗДАТЕЛЯ НА СУББТИТРИТЕ…….КАЛИМАНКА Е МЛАДА ЖЕНА С МАЛКО ДЕТЕ / ОБИКНОВЕНО ВДОВИЦА/…..А НЕ…. GOD -MOTHER!!!!!!!!!!

 2. Чудесна певица..но в една насока …разбира се това е много добре….но не мисля че е най добрата в формата….другите пееха различни стилове и това е в пъти по трудно отколкото да пееш само един стил…

 3. ЧУЕМ ЛИ ТАКЪВ ГЛАС С ВИСОКА ИНТЕРПРЕТАЦИЯ, ВЕДНАГА РАЗБИРАМЕ, ЧЕ САМО БЪЛГАРКА МОЖЕ ДА ИЗПЪЛНЯВА ТЕЗИ ПЕСНИ. ПО ТОЗИ НАЧИН СВЕТЪТ, ЩЕ НАУЧИ КОИ СМЕ БЪЛГАРИТЕ, КЪДЕ Е БЪЛГАРИЯ И НАЙ ВЕЧЕ ЩЕ НАУЧАТ ЗА НАЙ ДРЕВНАТА ПЪРВАТА ДЪРЖАВА НА БАЛКАНИТЕ. ЖИВА И ЗДРАВА ДА СИ МИЛА, ЗА ДА РАДВАШ БЪЛГАРСКИЯТ НАРОД. ЩАСТИЕ И РАДОСТ ТИ ПОЖЕЛАВАМ МИЛА! ❤️ 🇧🇬 🌲🌻🥀🌷💐🎄💓🌹🌾🍀🌾☘️🌹💓🎄💐💐🌿🌹☘️🍀🌾☘️🌿🌷🌺🥀🌲❤️🇧🇬❤️🇧🇬❤️

 4. ВТОРА КАЛИНКА ВЪЛЧЕВА. ПОЗДРАВЛЕНИЕ! ❤️ 🇧🇬 ❤️🌲💐🌻🥀🎄🌾💓🌺🌹☘️🎄🌿💓🌹☘️🌾🌷🌺🥀🌻🌲❤️🇧🇬❤️

 5. Честит успех, Петя ❤️🎈🎀🎁🎊🎉!!!!!!!!!!!!!
  Това е невероятно въздействие, което с думи не може да се опише… Голяма Гордост си ти ❤️😘💋💌🤗💐🌈!!!!!! – за цяла България 🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬🇧🇬
  Много мило ми стана като видях и тебе, майко на Петя 💞! Имате невероятен късмет 🍀 с нея.
  Коя майка не иска да види детето си в такава невероятна светлина, успяващо, надарено с толкова много талант, горда, че е негова майка?!
  Честит успех и на Вас горди родители! Дори няма думи, с които да опиша това, което чувствам… 💞🌊🌞 Чистота

 6. Ами, не от моите фаворити, не е моята чаша кафе , така да го кажа. Мен не ме изпраща в космоса. Много прехвалена и на патриотичен принцип спечелена победа.

 7. "И самодиви в бяла премена,
  чудни, прекрасни, песен поемнат"
  Респект за Петя! Заслужена победа!
  Дерзай и прославяй България!
  🇧🇬❤❤❤

 8. Уникално вокално изпълнено, но ми се щеше да изпее и някоя не безмензорна песен. Тази първата с Деси Добрева, нещо беше скучна. По-добрия избор щеше да е Притури се планината.

 9. уникално въздействие ,този глас ,вибрация ,влиза в душата и пречиства.Благодаря ти мило момиче,ти си благословена!

 10. Най-талантливата!
  Да пребъде великата българска народна музика и народа ни-създател и творец на българщината.

Leave a comment

Your email address will not be published.