Vlog – la mare ! Cum arata un hotel de 5* în Bulgaria / Bazarul din Nisipurile de AurMa puteti gasi pe👇

👉Facebook

👉Instagram

👉Tiktok

Te poți înscrie în echipa mea Oriflame aici👇

E-mail
m.miky3333@yahoo.com

❤Va mulțumesc pentru vizionare ❤

30 comments

  1. Referitor la sezlongurile de pe plaja ,daca hotelul ar oferi câte 1 de câte camere are , atunci nu ar mai proceda asa .Iar lucrul acesta este un minus pt Bulgaria cel puțin la Nisipurile de aur, pt ca au plaja foarte îngustă .Ai venit la mare pt.plaja nu să stau la piscina.Am fost anul acesta la hotel Kaliakra.,a fost ok.

  2. Zici Nisipurile de Aur…Zici Tiganie! Dupa recenzia ta de la Argisth Partez am fost saptamana trecuta acolo.
    Frumos hotelul si atat. Mancarea jalnica, statiunea jalnica.

  3. Am fost acum cateva saptamani in Bulgaria ,statiunea SUNNY BEACH.Si aici se proceda tot la fel cu ocuparea sezlongurilor, pana intr-o zi cand administratia a venit si a strans toate "rufele" care "faceau" rezervarea . Am fost incantati de procedeu !Sezlongurile se ocupau in ordinea sosiri.

  4. deci, nisipurile de aur e la fel cu sunny beach, unde exact sunt localizate aceste nisipuri de aur, pardon ignoranta mea, dar nu stiu

  5. Doamne ce frumos, bulgarii sint cu mult înaintea noastră în ceea ce privește condiții de cazare și preturi, la noi la mare preturile au explodat și condițiile lasă de dorit! 🤗😘

  6. Anul acesta am fost în Nesebar Suny Beach a fost cel mai frumos loc pe care l-am vizitat din toată bulgaria

  7. Admiral a fost si pe lista mea de optiuni dar pana la urma am ales alt hotel. Si am venit din Eforie Nord unde aglomeratia era mult mai mare decat in Nisipuri.

  8. frumoasa vacanta.maxim mi-a placut terasa,,numai ptr ea si as da o fuga asa mult mi-a placut! unde anume este duty free mai exact?

Leave a comment

Your email address will not be published.